האם צריך משקפיים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

19/10/2004 | 11:05 | מאת: רוני

אור שלי בן שנתיים וחצי וכבר מגיל חצי שנה אובחן כבעל מספר 1- ו 1.25- בשתי הבדיקות הנוספות שעשינו בהפרש של שנה אחת מהשניה המספר נשאר כשהיה והרופא לא אמר מה צריך לעשות בהמשך. שאלתי האם הוא צריך משקפיים ואם כן למה ממתינים

20/10/2004 | 11:04 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לרוני שלום מקרה גבולי למשקפיים. אני במספר כזה בגיל זה ננוהג לרשום משקפיים, ובדרך כלל הילדים הולכים ברצון עם המשקפיים ויש שיפור בתפקוד הראייתי כפי שנצפה בהתנהגות היומיומית. זה בהחלט נושא בוויכוח בין רופאי עיניים שונים. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה