צילום תינוקות

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

11/10/2004 | 20:47 | מאת: נעמה

דר שלום יש לי תינוקת בת חודשיים ורציתי לדעת עם נגרמת בעיה כל שהיא כאשר אני מצלמת אותה עם פלש האם הפלש יכול לגרום לנזק כלשהו בגיל זה, או בכלל. תודה רבה

12/10/2004 | 19:39 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לנעמה שלום, אין אפשרות לגרום נזק לרשתית או לעין בכלל על ידי אור של פלש. דר. נוימן

12/10/2004 | 22:24 | מאת: שרון

לד"ר נוימן שלום בהמשך לשאלת נעמה. כשילדתי את בני, לפני 4 שנים באיכילוב, נאמר לי ע"י רופא עיניים שהיה שם, שאין לצלם תינוקות בפלאש. גם בעיני הדבר היה תמוה, אך בכל זאת שמעתי לעצתו. למה הוא חושב ככה???? אני גם משוכנעת כמוך שלא יתכן שנוכל לגרום נזק לעין ע"י אור פלאש....

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה