לדר נוימן דורון עזרה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

10/10/2004 | 11:12 | מאת: נונה

משהו לא בסדר עם הראייה שלי, אני מרגישה שאני רואה רק בעין אחת שמתי לב לכך כאשר הסתכלתי במראה והבחנתי בכך שעין אחת מתפקדת רגיל והשניה נראת לא בפוקוס מאד קשה לי להסביר את התופעה אבל ההרגשה היא של ראייה בעין אחת בלבד,. ואני יכולה להחליף" תפקידים" בין העיניים (אני לא רואה כפול) מה זה יכול להיות ? פזילה סמויה? הבעיה היא שהייתי אצל רופאה ממוחית לפזילה שלא הבחינה בפזילה..ואני עדיין מודאגת העניין מציק ומפריע לי מאוד...אני בחורה בת 22 ולדעתי התופעה החלה לאחר תקופה של מתח ולחץ.... האם תוכל לעזור ולומר לי מה יש לי בדיוק??

10/10/2004 | 23:40 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לנונה שלום, נשמע כמו פזילה (אולי בזוית קטנה) עם עין אחת עצלה. (זו שאת רואה בה פחות טוב) לא ניתן ממש לענות ללא בדיקה. דר. נוימן

11/10/2004 | 10:08 | מאת: נונה

קודם כל תודה על תשובתך המהירה ! כמה שאלות: האם תוכל לומר לי בבקשה מהם הגורמים להופעת עין עצלה ?אני פשוט לא כל כך מבינה מאיפה זה פתאום הגיע ....,,אני הרי בת22 ולא הבחנתי בבעיה עד כה... האם אדם שיש לו עין עצלה יכול לראות את תמונות תלת המימד שהם חלק מהבדיקות להמצאות פזילה? ועוד שאלה האם ניתן לתקן עין עצלה או שזה פשוט הולך ומחמיר עם הזמן והעין נחלשת...??

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה