היפרדות רישתית

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

09/10/2004 | 23:31 | מאת: עוזי

רציתי לדעת האם המחלה היפרדות רישתית הינה תורשתית? כמו כן רציתי לשאול אם אני חולב במחלה ואישתי לא, מה הסבירות שילדנו יסבלו מאותה המחלה? האם יש בדיקות מוקדמות לגילוי האם גם הילדים שיבואו יסבלו מאותה המחלה? (בדיקות לפני כניסה להריון או בדיקות התאמה בין בני זוג)

12/10/2004 | 17:48 | מאת: ד

הפרדות רשתית היא תוצאה משותפת להרבה מחלות עיניים. התורשה תלויה בשאלה מה הגורם אצלך להפרדות הרשתית. דר.נוימן

18/10/2004 | 20:22 | מאת: עוזי

אין לי כל כך מושג מה הסיבה להתפרדות הרישתית אצלי. מה שכן אני יודע זה שאני לא היחיד שמשפחה שסובל מבעיה בעיניים, אני לא יודע אם לכולם יש את אותה הבעיה אך מה שכן זה פגע בנו בדילוגים. ילד אחד כן וילד אחד לא. הייתי נורא רוצה להיפגש איתך אם זה אפשר או ליצור איתך קשר טלפוני. עוזי 054-2002849

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה