ראיה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

09/10/2004 | 22:42 | מאת: שואל

שלום 1)האם אדם שעיניו פתוחות בחדר חשוך לגמרי נגרם מכך נזק ? 2)ידוע לי שיש תרגיל לעיניים להסתכל על עט כאשר מרחיקים אותו ומקרבים אותו לעיניים, האם כאשר אדם נוסע באוטו או הולך ברחוב וישנם הרי כל הזמן דברים שחולפים מול עיניו ומתקרבים ומתרקחים וזזים קדימה ואחורה אין זה כמו התרגיל ? תודה רבה

12/10/2004 | 17:42 | מאת: ד"ר דורון נוימן

שלום, 1- לא. 2- המטרה בתרגילי התכנסות עם העט היאששתי העיניים תכנסנה פנימה לכוון האף, וזה לא קורה כאשר מסתכלים על חפץ חולף. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה