שעורה בעין

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

16/09/2004 | 10:45 | מאת: nicky

לאחותי בת השלוש יש כבר פעם שניה שעורה בתוך חודש (או לפחות אנחנו חושבים שזה שעורה- יש לה נפיחות אדומה ודיי קשה מתחת לעין וטיפה אדמומיות בעין) ואנחנו לא יודעים איך לטפל. היינו גם רוצים לדעת אם זה יכול להשפיע בעתיד על הראיה...

16/09/2004 | 23:41 | מאת: ד"ר דורון נוימן

הטיפול הוא 1- קומפרסים חמים, (למשל על ידי שקיק תה או סתם צמרגפן טבול במים חמים. 2-משחה אנטיביוטית לתוך שק הלחמית פעמיים ביום. 3- לעיתים גם טיפות של אנטביוטיקה + סטרואידים (כגון דקסמיצין) למספר ימים. כל זה בתנאי שבאמת מדובר בשעורה. (שעורה=בלוטת חלב מזוהמת בעפעף) דר. נוימן

12/10/2004 | 09:32 | מאת: שמואל

שלום, לפני מספר ימים התחיל לי שעורה בעין , קיבלתי טיפול בעזרת טיפות עניים. האדמומיות שהייתה בעין ירדה אך נשארה בעין בליטה מוגלתית. איך וכיצד ניתן להוריד את הבליטה ?

18/10/2004 | 20:48 | מאת: אורית

ברצוני לדעת אם שעורה בעין מדבקת?

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה