הפרשות בילתי פוסקות מהעיניים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

15/09/2004 | 01:19 | מאת: סנדרה

יש לי בעיה שמטרידה אותי מאוד- יש לי הפרשות לבנבנות בהירות מהעיניים כל הזמן הלכתי לרופאת עיניים שנתנה לי מישחת עיניים הבעיה נשארה ואני סובלת אנא עזרתך בתודה מראש

16/09/2004 | 10:09 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לסנדרה שלום, אנא פני לפורום מחלות עיניים הכללי, תודה

19/09/2004 | 08:13 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לסנדרה שלום, הייתי עוזר לו יכולתי. זו מסוג השאלות שלא ניתן לפתור על ידי שאלות ותשובות ברשת. צריך לבדוק את העיניים, לעיתים לקחת תרבית מההפרשה, לראות אם יש אולי גורם לא זיהומי וכד. את צריכה רופא שיבדוק אותך, יבצע בירור ויתחיל טיפול, וימשיך לפי התוצאות. דר. נוימן (דר. רוני נוימן- אין שום קשר משפחתי, סתם אותו שם- הוא מומחה למחלות עיניים דלקתיות. תוכלי למצא אותו בספר של מכבי) דר. נוימן

19/09/2004 | 08:14 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לסנדרה שלום, הייתי עוזר לו יכולתי. זו מסוג השאלות שלא ניתן לפתור על ידי שאלות ותשובות ברשת. צריך לבדוק את העיניים, לעיתים לקחת תרבית מההפרשה, לראות אם יש אולי גורם לא זיהומי וכד. את צריכה רופא שיבדוק אותך, יבצע בירור ויתחיל טיפול, וימשיך לפי התוצאות. דר. נוימן (דר. רוני נוימן- אין שום קשר משפחתי, סתם אותו שם- הוא מומחה למחלות עיניים דלקתיות. תוכלי למצא אותו בספר של מכבי) דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה