שאלות...

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

31/08/2004 | 15:18 | מאת: N-שם

שלום, זה לא בדיוק הפורם המתאים, אבל רק פה מצאתי קישור לרפואת עיניים... אני בת 17, ויש לי עדשות קשות נושמות כבר שנה בערך, אבל אני כמעט ולא שמה אותן... הייתי אמורה להיות עם עדשות קשות ולא רכות כי זה היה אמור להאט את קצב הגדילה של המ'ס... אבל העדשות מציקות לי... אז השאלה הראשונה שלי היא האם זה נכון שעדשות קשות יכולות לעצור את הגדילה... ועוד שאלה, שמעתי שיש עדשות חדשות שאפשר לישון איתם, להוריד בבוקר, ואני אראה כל היום... זה נכון?... ושאלה אחרונה, (התחלתי לעצבן?...;-) ) בקשר לניתוח ליזר... האם יש גיל מסויים שעדיף לעשות את הניתוח?.. איזה בעיות יכולות להיות בעתיד כתוצאה מהניתוח?... תודה מראש, :-) N-שם.

01/09/2004 | 10:51 | מאת: ד"ר דורון נוימן

אנא אל תכעסי עלי אבל אני בקושי מצליח לענות כמו שצריך לשאלות בתחום הילדים. בכללי, עדשות מגע לא משפיעות באופן קבוע על המספר, וכן, יש היום עדשות שישנים אתם בלילה ויש תיקון (חלקי?) במספר רוב שעות היום. בררי ברשת אופטיקנה. (לא אמרתי שאני ממליץ על זה). דר. נוימן

01/09/2004 | 14:34 | מאת: N-שם

אני אברר... תודה רבה בכל אופן...:-)

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה