30° טסט

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

29/08/2004 | 18:32 | מאת: שחר

שלום רב ד"ר נוימן, מהי המשמעות של הביטוי "עצבי ראיה נמדדו מעובים עם 30° טסט חיובי"? מהו אותו 30° טסט - והאם העובדה שהוא חיובי - טוב או רע? בקליניקה בן 17, BE - SWOLLEN DISCS. תודה!

29/08/2004 | 23:09 | מאת: ד"ר דורון נוימן

זה שם של בדיקת אולטראסאונד הספציפית למדידת עובי עצב הראיה. חיובי כלומר שנמצאה פתולוגיה. דר. נוימן

31/08/2004 | 11:45 | מאת: שחר

פתולוגיה? מאיזה סוג? האם ICP מוגבר (כפי שרשום באינטרנט)? כבר שנה וחצי אני מסתובב עם המצב הזה, בעבר היו כאבי ראש אבל עכשיו עקב טיפול בNSAID לדלקות בברכיים (משך כמה חודשים) - אינני סובל מאותם כאבי ראש. האם המצב מסוכן?

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה