ניתוח לתיקון פזילה חדש

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

29/08/2004 | 08:02 | מאת: עינת

שלום ד"ר נוימן! שמעתי שיש ניתוח חדשני לתיקון פזילה אם כן אנא תסביר לי מהו הניתוח? האם כבר מבצעים אותו והאם כל המנתחי עיניים כבר משתמשים בו לתיקון פזילה. תודה מראש.

29/08/2004 | 09:25 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לעינת שלום, אנא כתבי לי יותר במדוייק לאיזה ניתוח חדש את מתכוונת. יש כל הזמן חידושים בכירורגיה, ולעיתים העיתונות מכתירה ניתוח שאנו עושים אותו כבר זמן ממושך באופן שגרתי בניתוח חדש, בגלל שהעיתונאי שמע עליו רק עכשיו, או לעיתים שינוי קטן בפרוצדורה ישנה מוגדר כ"ניתוח חדש". דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה