טיפות לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

12/07/2004 | 20:32 | מאת: אמא של איתי

שלום רב, איתי בן ה - 3 עבר ניתוח (אצלך) לתיקון פזילה. אנחנו אמורים לשים לו 4 פעמים ביום טיפות בעיניו, אך הצלחנו רק 3 פעמים ביום עקב היותו בגן רוב שעות היום. האם להמשיך לתת לו את הטיפות, מעבר לטווח של החודש, עקב סיבה זו, או שחודש מספיק גם עם 3 פעמים ביום?

13/07/2004 | 18:57 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לאמא של איתי שלום, בדרך כלל אין צורך לעבור חודש. (גם במינון הזה יש מקדם ביטחון רציני). מתי אני אמור לראות אותו שוב? דר. נוימן

14/07/2004 | 17:13 | מאת: אמא של איתי

היינו בבקרה 3 שבועות לאחר הניתוח. בפעם הבאה - בעוד 3 חודשים.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה