עין דומעת

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

11/07/2004 | 18:06 | מאת: ענת

יש לי בן בן 3 וכאשר הוא צופה בטלויזיה או מתאמץ העין שלו הופכת אדומה והוא מתחיל לדמוע מה המשמעות של התופעה?

11/07/2004 | 22:55 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לענת שלום, לא ברור לי מה בדיוק הקשר או הגורם. האם רק עין אחת? האם עבר בדיקת עיניים מלאה כולל תשבורת בהרחבת אישונים (בדיקת ה"מספר" למשקפיים, אם ישנו). אם לא עבר, הייתי מתחיל מזה. ייתכן שאינו ממצמץ מספיק בזמן צפיה בטלוויזיה? נסי שהמסך לא יהייה מאד גבוה ביחס למקום בו הוא יושב. (מקל על המצמוץ). דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה