נקודה אדומה בלחמית

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

29/06/2004 | 07:17 | מאת: נועה

שלום רב, לבני בן חצי שנה הופיעה אתמול נקודה אדומה באזור הלבן של העין, סמוך מאוד לקצה שקרוב לאף (למעשה, רואים את הנקודה רק כאשר הוא מסתכל הצידה). הנקודה נראית כדימום והיום בבוקר עדיין קיימת. שאלתי: מהי המשמעות, האם מדאיג ומה יכולה להיות הסיבה? בתודה ובהערכה, נועה בתודה

29/06/2004 | 23:15 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לנועה שלום, מסוג השאלות שלא ניתן לענות ללא בדיקה. (יכול להיות דברים רבים ושונים). אם אין שום סמפטומים אחרים, וחולף לבד, קרוב לודאי שלא משמעותי. שווה בדיקה לדעתי. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה