שאלה חשובה?

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

23/06/2004 | 22:10 | מאת: ליאת

יש לי בעיה ממש בעינים אני עברתי כמה ניתוחים שהיתי קטנה אך את הניתוח של הבזילה עדין לא עברתי האם יש נזקים בניתוח ? ומה הכוונה עין עצלה?

26/06/2004 | 21:51 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לליאת שלום, אין מספיק פרטים בשאלה. באופן כללי-בכל ניתוח יכולים להיות סיבוכים עין עצלה זו עין שלא ניתן להגיע איתה לראיה תקינה, גם לא עם משקפיים, בגלל שבשנים הראשונות לחיים המח לא קיבל ממנה אינפורמציה תקינה, בדרך כלל בגלל בעיות משקפיים או פזילה. בדיקת כל הילדים בגיל שנה כולל טיפות הרחבה יכולה למנוע את רוב המקרים האלו.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה