ניתוח

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

18/06/2004 | 17:17 | מאת: אורי

ד"ר נוימן שלום, בני עבר ניתוח בעינים לתיקון פזילה. הבנתי שאחרי יומיים - שלושה הוא יכול לחזור לגן . עם זאת, נימי הדם בעיניו - גם היום - מספר ימים לאחר הניתוח, מאד בולטים ואדומים (הבנתי שזה צפוי וידוע).העינים נראות "שטופות דם". האם יש סיכון לשלוח אותו כך לגן? האם כדאי עם משקפי שמש? אולי בכ"ז עדיף לחכות, או שזו תופעה שעשויה לארוך ימים רבים לאיחר הניתוח? בתודה מראש

19/06/2004 | 11:45 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לאורי שלום, במידה ובמהלך החלמה תקין (ככה זה נשמע), יכול לחזור לגן כעבור 3 ימים. האודם (גודש בכלי הדם) יעבור תוך כשבועיים. דר. נוימן

19/06/2004 | 15:48 | מאת: אורי

תודה על התשובה. האם לשלוח אותו לגן עם משקפי שמש? בנוסף, הוא מטופל בטיפות בחודש הקרוב. האם קריטי לתת אותן 4 פעמים ביום או שניתן להסתפק ב - 3 פעמים ביום? (הילד בגן רוב שעות היום..)

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה