ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

18/06/2004 | 03:19 | מאת: אסף

שלום הייתי מעוניין לקבל כמה שיותר מידע ועצות . על ניתוח ליזר לעיין... כיום אני חייל בן 19.7 וכבר נמאס לי כבר מהמשקפיים ועדשות . התחלתי לבדוק בדיוק איפה כדי לי לעשות את זה אבל אני כבר מבולבל. המספר שלי הוא 1.25-1.50 בלי צילינדר ואני לא יודע מה להחליט(אמריקה ליזר,CARE וכו.) כי כל אחד אומר שהוא הטוב ביותר ... בנוסף איזה סכנות יש בניתוח זה...

19/06/2004 | 11:22 | מאת: ד"ר דורון נוימן

ה"גורו" שלי לעניין הוא דר חגי אביזמר תוכל להשיג אותו (הן כדי לקבוע תור להתייעץ והן לניתוח (אם הוא יחסוב שכדאי) בטלפון 6508-217692

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה