דמעת

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

13/06/2004 | 22:38 | מאת: סבתא

נכדי בן השנה וחצי סובל כמעט מיום היוולדו מדמעת בשתי העיניים. (הוא נולד פג יחד עם אחיו התאום הלא זהה) הוא מטופל מדי פעם בניקוי בליד קר ומשחת עיניים אנטיביוטית . האם יש פתרון לבעיה החוזרת ונשנית מדי כמה שבועות? תודה על תשובה מהירה

14/06/2004 | 00:17 | מאת: ד"ר דורון נוימן

האם הדמעת מופיע רק אחת למספר שבועות? או שיש דמעת קבועה ופעם במספר שבועות נוספות הפרשות? דר. נוימן

14/06/2004 | 21:22 | מאת: סבתא

לאחר יום של טיפול או לפעמים יומיים הדמעת נפסקת אבל לאחר כמה ימים היא חוזרת. יש גם הפרשות שלאחר השינה. האם ביקור אצל מומחה ומתן טיפול אחר יכול לפתור את הבעיה? תודה על ההתייחסות .מקווה לתשובה מהירה סבתא

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה