אדום בעין דחוףףףףף

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

13/06/2004 | 12:58 | מאת: מיטל

שלום הבן שלי בן 11 חודשים ולפני כארבעה ימים התחיל לו אדום בתוך העין שהתפשט לכיוון האישון ובתוך האישון זה נראה כמו רירית כזאת אני נורא דואגת מה זה כבר יכולל ליהיות מה האפשרויות האם זה יכול ליהיות משהו מסוכן אשמח לקבל תשובה מפורטת בעיניין למרות שהיום אני הולכת לרופא המשפחה שלנו להסתכלות אבל רציתי חוות דעת נוספת כי הוא לא מומחה לעיניים

14/06/2004 | 00:07 | מאת: ד"ר דורון נוימן

למיטל שלום, אם אין אבחנה ברורה וטיפול שמועיל מרופא המשפחה- פני לרופא עיניים/עיניים ילדים כבר. לא ניתן לעזור לך באבחנה של אודם בעין בלי בדיקת העין. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה