חסימה בצינור הדמעות

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

06/06/2004 | 09:10 | מאת: גלית

ביתי בת 3.5 חודשים, מגיל חודש וחצי יש לה הפרשות בעין, היינו במרפאת עיניים בשניידר והעניין אובחן כחסימה בצינור הדמעות.. אבל מה, יש מצב מוזר (אולי לי הוא מוזר..), לא כל הזמן העין מפרישה, כלומר למשל עכשיו, אחרי שבועיים של עיניים נקיות מהפרשות, פתאום אתמול התחילה העין להפריש שוב... חסימה בצינור לא אמורה להפריש כל הזמן? (ככה היה לנו לפחות עם הבן הגדול, עד שפתחתה לו את החסימה..).

11/06/2004 | 22:23 | מאת: ד"ר דורון נוימן

השאלה הקובעת היא לא ההפרשה אלה הדמעות. האם היא דומעת באופן קבוע? דר נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה