תוצאות בדיקה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

02/06/2004 | 21:53 | מאת: דפי

שלום רב היינו עם בני בן ה-15.5 אצל רופא עיניים כחלק מברור רפואי . הוא סובל מכאבי בטן קשים ופצעים בפה. רופא העיניים בדק אותו לפני שנתיים בשל חשד לבכצ'ט ולא מצא כלם. היום הוא הלחיץ אותנו ואמר שיש בעיה בעין הימנית וככה כתב. יש המון שגיאות כתיב של הרופא ואני מתנצלת ומקווה שתצליח להבין. ממצאים- אוטופוריה לחמית-בולטת מעט. מגורה +גלי דם גדושים. עדשות זכות. ויטראוס נקי. קרקעית ימנית הנוזלית של דיסקה מן הריקמה (?) גחוטיטית מפני דיסקה(?). הדיסקה השמאלית תקינה. המימצא-אימו תאור דורש ברור נוסף אצל נוירואופטולמולוג. מה הכוונה בכל השבר הזה? האם לבני יש מחלת עיניים? האם זה משנו שקשור במערכת העצבים? בבקשה תענה לי על מה שניתן להבין. התור לרופא העיניים עוד רחוק תודה

05/06/2004 | 18:57 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לדפי שלום, לא הצלחתי להבין. אולי הכוונה לבצקת של הדסקה הימנית? מתי התור לנאורואופטלמולוג? אני מציע שאם בקרוב, תמשיכי משם. אם לא-קשה לי לענות על מראה העצב בלי לראות את הנער דר. נוימן

07/06/2004 | 12:50 | מאת: דפי

ראשית תודה על התשובה. לצערי התור רק בעוד חודש וחצי ולא ניתן להקדים אותו. יש לנו תור לאומטולוג בעוד שבוע. אבל אני מניחה שהעדר בדיקה ברורה של העין תקשה גם על הראומטולוג. האם יש טעם להגיע למיון כדי שמישהו יראה אותו ויסביר את העניין? תודה. חוץ מזה, אנא הסבר לי מה תפקידו של הנאורואופטולוג ואולי מכך אוכל לנסות להבין מה הבעיה.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה