עין עצלה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

31/05/2004 | 15:40 | מאת: שירית

לבני בן ה- 8 עין ימין עצלה ללא פזילה. גילו את העניין רק בגיל 5. הרופא סגר לו את העין למשך שמונה שעות ביום אבל לא נתן הרבה תקווה. המצב היום: משקפיים עין שמאל - 4+ עין ימין 7.5+ צילינדר 2 רופא העיניים שלח אותנו להמשך טיפול אצל אופטומטריסט. הייתי רוצה להתייעץ עם מומחים לעיניים כדי לקבל תמונה יותר ברורה על מצבו הנוכחי ועל העתיד שעומד לפניו. האם תוכל להפנות אותי? תודה שירית

01/06/2004 | 21:28 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לשירית שלום, העוסקים בתחום זה הם רופאי העיניים לילדים. דר. נוימן.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה