שיתוק עצב 6 עין יבשה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

27/05/2004 | 18:38 | מאת: חן

ד"ר נוימן שלום, בעבר שמעתי ממך על אפשרות להחדרת צינורית אשר מרטיבה את העין באופן תמידי כאשר הדמעות מתאדות לבד והעין נשארת "מלוכלכת". איזה מידע יש לך בנושא זה ? תודה מראש. חן

30/05/2004 | 10:55 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לחן שלום, לא ברור לי בדיוק. אם שמעת את זה במהלך ביקור אצלי, הטוב יהיה אם תתקשרי למזכירה ב 09-7660866, בקשי ממנה להוצא לי את התיק שלך ולצרף פתק שאתקשר אליך, ואז אנסה לענות לך מדוייק יותר. (שיתוק של ה- 6 או של ה- 7?, שיתוק ה- 6 בדרך כלל לא קשור ליובש, ה- 7 כן). דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה