ראיה-בת 3

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

20/05/2004 | 17:38 | מאת: לירון

שלום רב, בבדיקה שיגרתית ראשונה התגלה אצל בתי צילינדר סימטרי מספר 3, אנו לא הבחנו בשום דבר חשוד ולפיכך מאד מאד הופתענו. הומלץ לנו להתחיל עם משקפיים כדי למנוע בעית עין עצלה בעתיד. האם מדובר במשקפיים לכל החיים?, האם מדובר במשקפיים בעלי עדשות עבות ובולטות המעוותןת את צורת העיניים? והאם יתכן כי בעתיד לכשתגדל תוכל להרכיב עדשות 2. שאלה נוספת-אני מרכיבה משקפיים ומתלבטת בנוגע לניתוח לייזר. נראה לי פולשני מדי לעבור ניתוח שכזה כשלא מדובר בדבר שלא נפתר עם משקפיים. אשמח לשמוע דעתך בנושא על הטרנד החדש של הניתוחים הללו. בברכה לירון

22/05/2004 | 00:39 | מאת: ד"ר דורון נוימן

ללירון שלום, בגיל הנכון, אני מצטרף להמלצה. (בת כמה הילדה?) העדשות לא עבות, ואין עיוות משמעותי של העין. צילינדרים בילדים יכולים לרדת עם הזמן. דר. נוימן

22/05/2004 | 00:45 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לגבי ניתוחי ליזר-אני לא מבצע אותם- כללית, לטווח הקצר הרוב מרוצים. עדיין אין מעקב לעשרות שנים, ואלו שהתוצאה שלהם לא טובה, מרגישים רע מאד עם העובדה שהנזק נגרם בעקבות ניתוח שלא היה חיוני. כדאי שתתיעצי בפורום עיניים הכללי או עם רופא שמבצע את הניתוחים האלו. (דר. חגי אביזמר ב 068-217692 מבצע ניתוחי לייזר להסרת משקפיים, תוכלי להתייעץ איתו- גם מנתח טוב וגם ישר ומאד יסודי) דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה