האם קרנית יכולה להיפגע מפלאש של מצלמה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

16/05/2004 | 09:45 | מאת: מיכל

ד"ר נוימן שלום, בתי בת השנתים וארבעה חודשים ישבה עם דודה ושיחקה במצלמה הדיגיטלית שלו, היא צילמה את עצמה מקרוב מס' פעמים והמצלמה הבזיקה את הפלאש. האם הקרנית יכולה להיפגע כתוצאה מהפלאש? תודה רבה ושבוע נעים, מיכל

17/05/2004 | 11:54 | מאת: ד"ר דורון נוימן

למיכל שלום, אין סכנה לקרנית מהבזק של מצלמה. אני מניח שהילדה עברה בדיקת עיניים מלאה כולל הרחבת אישונים למציאת גורמי סיכון לעין עצלה והכל נמצא תקין.

17/05/2004 | 21:09 | מאת: מיכל

אכן, הילדה עברה בדיקה בגיל שנה והכל נמצא תקין. אני מודה לך על תשובתך.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה