משקפי בי פוקל

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

13/04/2004 | 20:18 | מאת: סיגל

13/04/2004 | 22:06 | מאת: סיגל

שלום רב, הייתי עם בני איתי בן ה - 3 אצלך בבדיקה בשבוע שעבר והמלצת על משקפי בי פוקל לתיקון פזילה. אתמול רכשנו את המשקפים ובהתאם להמלצתך בדקתי ומסתבר כי אכן מגיע לנו החזר מסוים מהקופה על כך, לאחר שמתקיימות מספר התניות. כיצד אני יכולה לקבל מכתב ממך המתאר את הבעיה, בהתאם לדרישות הקופה? בתודה מראש

16/04/2004 | 19:39 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לסיגל שלום, אנא התקשרי למרפאה, (עדיף ביום ב אחרי הצהרים כאשר אני שם אבל ניתן להשאיר הודעה בכל שעה ומזכירה תחזור אליך), עם השם והמשפחה, כדי שאוכל להוציא את התיק של איתי. אכתוב במקום מכתב מפורט ואשלח לך. אשמח אם תעבירי לי את הפרטים לגבי ההחזר, כדי שאוכל ליידע את ההורים האחרים. (בעבר ידעתי שמאשרים החזר רק מעל 7.0+). את יכולה גם להשיג אותי ב 067-667744 תודה, דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה