יובש בעניים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

05/01/2003 | 13:01 | מאת: יניב

אני בן 23 והרופא מצא לי שיש לי עיניים יבשות הוא אמר לי שזה יכול גם לא לעבור בכלל רציתי לדעת איזה טיפול אתה מציעה חוץ מטיפות עניים כי זה לא עוזר לי ניתן לציין שיש לי יובש תקופה ארוכה של 7 חודשיים?

05/01/2003 | 23:01 | מאת: ד"ר דורון נוימן

צריך לבדוק אם מדובר בכמות דמעות קטנה מדי או פגם בהרכב הדמעות עם כמות תקינה. (לשני המצבים קוראים חסר דמעות אך האפשרויות הטיפוליות שונות) האם אתה סובל גם מיובש בפה? (צריך לשתות הרבה כדי לבלוע את האוכל?) אם כן, פנה לופא המשפחה לבירור בכוון זה. פרט לטיפות יש גם משחות, ג'ל, וכן טיפולים כירורגיים למקרים קשים

15/01/2003 | 11:05 | מאת: יניב

כן יש לי גם יובש בפה הלכתי לרופא ועשיתי צילום בפנים והתגלה שיש לי עיבוי קל ברירית הסינוסים יכול להיות שזה עושה את בעיה לכאבי עיניים וליובש בעיניים?

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה