דלקת עיניים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

25/03/2004 | 08:16 | מאת: שושנה

בני (בן 4) מקבל מידי פעם עיניים אדומות מאד (חזק יותר בעין ימין) כאשר יש הרבה אבק באויר. כיוון שהוא אלרגי לאבק (מתבטא באסתמה קלה בד"כ), ייחסתי את הדלקת לאלרגיה. הפעם הופיעה גם הדבקה של העין בבוקר, העין הייתה אדומה מאד למשך יום אבל היום בבוקר (ביום השני "למחלה") כבר ירדה מאד האדמומיות והייתה מעט מאד הפרשה בזוויות העיניים). האם יש סיבה לדאגה וטיפול, או במילים אחרות - אפשר ללכת לגן בשקט??

25/03/2004 | 14:08 | מאת: ד"ר דורון נוימן

נשמע שכן, אפשר לחזור לגן. דר. נוימן

04/04/2004 | 21:37 | מאת: ענבל

רציתי לדעת לגבי קנדידה בעין אצל פגית , עד כמה הדבר חמור , ומי יכול לנתח בימים הקרובים ?

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה