תינוקת בת 4 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

19/03/2004 | 07:12 | מאת: סימה

שלום רב ביתי בת הארבעה חודשים מביטה בנו ובעצמים אך ברגע שחשוך מהרגיל היא פותחת עניים גדולות ומסתכלת קרוב יותר על הדברים, האם זה מראה על בעיות ראיה? כמובן שבגיל חצי שנה ניקח אותה לבדיקת ראיה ללא קשר, עם בני הגדול זה לא קרה, וראייתו טובה. אודה לך מאוד סימה

19/03/2004 | 09:59 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לסימה שלום, לא נשמע לי חורג מהרגיל. אם הילדה עוקבת יפה ואין פזילה, הייתי מסתפק בבדיקה המתוכננת לגיל 6 חדשים. (שימי לב שבבדיקה תקבל טיפות להרחבת האישונים ותתבצע בדיקת תשבורת לאחר שעה של המתנה עם הטיפות) דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה