בעיה בארובת העין הקשור לגידול היושב על שריר מדיאלי של עין ימין בקוטר מ...

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

10/03/2024 | 17:28 | מאת: אישה צעירה מודאגת

הבדיקה נעשתה בחלונות רקמה רכה ובחלונות עצם, בחתכים אקסיאליים, עם שחזורים מולטיפלנריים. הבדיקה בוצעה ללא הזרקת חומר ניגודי תוך ורידית. מבנה גרמי תקין של ארובות העיניים, כולל הנקבים האופטיים והפיסורות האורביטליות. גלגלי העיניים נראים תקינים, בעמדה תקינה. המבט פונה לשמאל. מבנה תקין של עצב הראייה, קונוס השרירים, השומן הרטרו-בולברי ובלוטות הדמע, משני הצדדים. מבנה תקין של הכיאזמה האופטית.

יש לפנות לרופא.ת עיניים מומחים בארובת עיניין (אוקולופלסטיקה) להתייעצות- בדיקה קלינית מלאה ומעבר על ההדמיה. כדאי להגיע עם הדיסק של ההדמיה

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה