עזרה דחופה בבקשהההההה- לחוצה ממש

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

04/03/2024 | 20:30 | מאת: לי

הי הבת שלי בת שנה ו5 ובימים האחרונים אני קולטת אותה סוגרת ממש חזק את העיניים ופותחת- מיצמוץ חזק כזה זה לא קורה הרבה אבל קרה מספר פעמים ראיתי היום שתקוע לה ריס בעין **מציינת שבגיל 10 חודשים עברה בדיקת עיניים כולל הרחבת אישונים והיה תקין ברוך השם השאלה האם יש מקום לבדיקה חוזרת אצל רופא אחר? האם זה מדאיג? אולי קשור לריס? מה עליי לעשות? אשמח לעזרה בבקשה תודה!

אם יש לה גוף זר בעין- ריס- כדאי לגשת לרופא.ת עיניים שיוציאו אותו.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה