בדיקת עיניים ילדה בת 5

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

31/01/2024 | 11:01 | מאת: אמא דואגת

שלום היום לקחתי הבת שלי לבדיקה שגרתית לרופא עיניים פעם אחרונה עשיתי לה בהרחבת אישונים בתחילת השנה שעברה השנה הממצאים שונים עין שמאל ציר 80 צילנדר 0.50 מספר 2.00 + +\_ סוג opjective עין ימין ציר 85 צילנדר 1.00 מספר 2.25 סוג opjectiv + +\_ ממצאים הירשברג רפלקס תקין במרכז אין פוריה או טרופיה בתבחיני לAlternate cover לחץ דיגטלי שמור ACover uncover אני אמא חרדתית הרופא אמר לי שאין משהו דחוף או חמור והמליץ שנעשה לה עוד בדיקה לפני עליה לכיתה א וגם שאלתי אותו למה לא גילו את זה לפני שנה או שנתיים בבדיקה קודמת ואז ענה לי שזה לפעמים קורה עם הגיל האם אפשר להירגע מהתוצאות? אין לה אחים עם בעיות ראיה ולא הורים

31/01/2024 | 13:27 | מאת: אמא

חדות בשתי עיניים כתוב כך 6/ -7.5

את מתארת ממצאים תקינים. לא ברור לי מה הוא גילה ולגבי מה שאלת למה לא גילו לפני שנתיים.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה