טשטוש בראייה בעקבות דלקת לחמית

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

14/12/2023 | 15:59 | מאת: עומר

קיבלתי מכה בעין והיה לי שריטה באישון לפני בערך שבועיים וחצי ,קיבלתי טיפול עם סינטומצין וטיפות אופלו אבניר, ולאחר כשבוע שהלכתי לביקורת הרופאה אמרה שיש דלקת לחמית, התחלתי טיפול במקסיטרול ולאחר כ10 ימים בערך שהשתמשתי בטיפות(בערך 4 פעמים ביום) המצב בעין החמיר והיא התנפחה ממש והתחלתי לקום עם הפרשות שמקשות על פתיחת העין ואודם בעין, מה שלא היה לי במשך כל השבוע של הטיפול ורק לקראת הסוף זה התחיל( כל השבוע לא היה תסמינים בכלל אך בגלל בכל זאת לקחתי את הטיפול מהרופאה בגלל השריטה באישון שהייתה לי) ואתמול הייתי במיון והרופא ניקה לי את העין עם כמו מקלונים חדים כאלה ומאז אני רואה טיפה מטושטש. האם ייתכן שהרופא פצע את העין שוב? ובגלל זה יש טשטוש בראייה? הרגשתי כאילו הוא חתך אותי עם סכין בעין. והוא אמר להמשיך עם הטיפול של מקסיטרול. אשמח לעזרה ותודה רבה!

14/12/2023 | 16:00 | מאת: עומר

יש לציין שעשיתי ניתוח לייזר PRK בשנה האחרונה.

זהו פורום בנושא בעיות עיניים בילדים- ממליצה לפנות לרופא.ת עיניים בקופח להערכה ובירור.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה