מצמוץ לא אחיד בעיניים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

08/11/2023 | 21:27 | מאת: מירי

שלום, בני בן 15 . צילמו אותם סרטון לבית הספר ושמתי לב שבסרטון הוא מצמץ באופן לא אחיד בעניים. עין אחת נסגרת מהר יותר משניה אבל רק אם את מרוכזת בסרטון תראי את זה . מה יכולה להיות הסיבה יש לציין יש לו עיניים רחבות או גדולות כמוני היינו לפני חודשיים בבדיקה אצל רופא עיניים שגרתית לפני בית הספר והכל היה תקין הוא בריא התפתחןת תקינה נלחצי קצת במציאות לא מרגישים את זה

09/11/2023 | 08:08 | מאת: מירי

יש לציין שבקשו ממנו לדבר לסרטןן ואז הוא היה לחוץ אני שמתי לב בבית ובמציאות מולי לא ראיתי את זה אולי כי היה לחוץ? בסרטון

בגיל 15 אפשר להתיחס אליו כמו אל מבוגר. אם אתם לא רואים משהו חריג ביומיום והוא לא מרגיש כלום- לא רואה סיבה לדאגה מיוחדת. ליתר בטחון- תקבעו פגישה חוזרת שגרתית אצל רופא.ת עיניים ותראו את הסרטון

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה