נפיחות סביב העיניים לילד בן שנה וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

02/10/2023 | 20:24 | מאת: אברהם

בני בן השנה וחציכבר שבוע משלשל מאוד ברמה שהתיבש והוזקק לנוזלים היום בבוקר הרופאה נתנה לו אנטיביוטיקה כי לדעתה זה חיידקי בשעות האחרונות התחיל לו נפיחות משמעותית סביב העיניים השאלה האם זה קשור? האם זה מדאיג? ומה זה יכול להיות? תודה רבה רבה וחג שמח אבא מודאג

סביב שתי העיניים זה פחות אופייני לזיהום מקומי. בצקת יכולה להיות משנית להפרעה במאזן מלחים או תגובה אלרגית. אם מדובר בהפרעה במאזן מלחים , זה מצריך להיבדק. כדאי לפנות.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה