המשך שאלה לפזילה מדומה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

01/10/2023 | 21:33 | מאת: המשך שאלה לפזילה מדומה

ד״ר שלום, בהמשך לשאלתי על פזילה לילדי בן השנה מטה. שאלתי היא שלא שאלנו את הרופא בנושא (כאמור הגענו לבדיקה בעקבות כתם הלידה בעין). במידה והייתה פזילה הרופא היה מבחין בכך מבלי שציינו זאת? זאת אומרת, האם כחלק מהבדיקה שביצעו כמעקב אחר הכתם לידה היו מבחינים בכך?

הי. אני לא יכולה להתחייב בשם רופא.ה אחרים מה הם כללו בבדיקה. רופאי עיניים ילדים בוודאות בודקים הכל. אפשר לראות במכתב הסיכום אם יש התייחסות לבדיקת פזילה.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה