בן 7 תפר מתחת לעין שמאל עקב חבלה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

30/09/2023 | 18:06 | מאת: מירב

היינו היום במיון עקב חבלה מתחת לעין שמאל של בני בן השבע. לאחר התפירה הרופא שם סטריפים על התפרים שאמורים לרדת לבד. רציתי לשאול אם אפשר לכסות את התפרים עם פלסטר או משהו כי התור להסרת תפרים יהיה רק עוד שבועיים וחצי. אננ חוששת בעיקר מחשיפה לשמש בזמן הזה. תודה על המענה וחג שמח ובריא

שלום. יש יתרון להשאיר חשוף כך שתראו אם האיזור נהיה אדום - סימני זיהום. הפלסטר העדין שהושם על התפרים שומר היטב על האיזור ומגן עליו. לעיתים הרצועות נופלות לבד ואין צורך להחליפן.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה