תתרגילי עיניים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

30/08/2023 | 22:25 | מאת: דור

שלום אני בן 30 , סובל מקשיים בקריאה ובעבודה מקרוב . נאמר לי ע"י אופטומטריסט כי יש לי פזילה סמויה גדולה לקרוב . 1. אלו תרגילי עיניים הכי אפקטיביים לטיפול בבעיה ? 2. שמעתי על המושג " רזרבות מיזוגיות " , האם יש דרך למדוד כמה רזרבות מיזוגיות יש לי ?

כדאי לפנות לבדיקה אורתופטית כדי למדוד רזרוות מיזוגיות ולקבל תרגול אם אכן יש מקום לשיפור עם תרגול (לא תמיד זה מתאים). אם הפזילה מחמירה ולא נשלטת כדאי לפנות למומחה.ית עיניים ילדים ופזילה להתייעץ לגבי ניתוח תיקון.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה