תוך כמה זמן צריך מטופלת בת 30 לעבור בדיקת עיניים עם בעיות עתידיות

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

03/08/2023 | 21:24 | מאת: גולדי

שלום וברכה ערב טוב תוך כמה זמן צריך מטופלת לבצע בדיקת עיניים מי בחינה בריאותית אני בת 30 הייתי פגית כשהייתי קטנה בעיה ברשתית בעין ימין בשמאל תוקן פעמיים בלייזר גם למעלה וגם למטה יש קרטקונוס ברקע ללא קרוסלינקינג קטרקט מולד קעור בעצב הראיה קשור לגלאוקומה וגם בעיה גנטית בעצב הראיה הרופא שלי אומר כל 6 חודשים לפחות אופטומטריסט שאצלו הייתי לבדיקה עמוקה עם רפרקציה רגילה עם רפרקציה אמר לי לחזור לרופא עיניים עם הרחבת אישונים אשמח למענה תודה רבה

שלום. אם אופטומטריסט המליץ להיבדק שוב- יתכן ומשהו בבדיקה שלו לא היה תקין לגמיר וכדאי לגשת

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה