תיקון פזילה שנשארה אחרי ניתוח תיקון פזילה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

18/06/2023 | 12:11 | מאת: n

היי, אני בת 34 נולדתי עם עיניים רגילות ללא שום פזילה בגיל 3 פתאום קמתי עם פזילה קשה בעין אחת, הייתי עם משקפיים ולא הקפדתי ב100% ואז בגיל 15 עשיתי ניתוח תיקון פזילה, הניתוח הצליח קוסמטית אבל לא ב100% עדיין נשארה לי פזילה אבל למראית עין רואים בקטנה, האם אפשר לתקן עדיין? האם אפשר לשים עדשות וזה יעזור?, יש לי בעין הזו -3 ובעין השניה +1 צריך עדשות רגילות או משהו מיוחד, אפשר לעשות דברים לתיקון כמו לסגור עין אחת ולהשתמש בעצלה כדי לאמץ אותה? כרגע שנים אני משתמשת בעיקר בעין הבריאה. תודה רבה על היעוץ n

שלום. בלי בדיקה מסודרת של סוג הפזילה וגודלה לא ניתן לתת מענה. כשאת ניגשת למומחה/ית פזילה להערכה ממליצה לנסות להביא מסמכים שיש לך מהניתוח הקודם

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה