המטומה מתחת לעין ילד בן שנתיים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

14/05/2023 | 19:48 | מאת: המטומה מתחת לעין

שלום הילד שלי בן שנתיים קיבל מכה רצינית בלחי מנפילה ממש חצי פנים בכל צבעי הקשת כולל פנס בעין היינו אצל רופאת המשפחה שבדקה תנועתיות של העיניים ולא שלחה אותנו לשום רופא בטענה שזה יעבור….עבר חודש והכל ירד חוץ מכתם שנשאר לו מתחת לעין המטומה שמאוד מלחיצה אותי… הרופאה עכשיו הפנתה אותנו לרופא עיניים…אין תור קרוב לרופא עיניים ואני לא מבינה מה זה יכול להיות?!? עשיתי לילד בדיקות ראיה בבית עצמתי לו עין ושמתי חפצים רחוקים והוא אמר לי את כולם…

מקווה שהילד מרגיש טוב ושאכן אין סיבה לדאגה. כמובן שכדאי לבדוק.

14/05/2023 | 20:43 | מאת: המטומה מתחת לעין

אוקי הילד מתנהג רגיל לא מראה סימנים מיוחדים … תוכלי בבקשה לפרט מה זה יכול להיות? האם זה מסוכן?

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה