עיוות בעין סגירה של חצי עין פעוטות

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

17/04/2023 | 00:30 | מאת: Bar

היי, הבת שלי בת שלוש בריאה לגמרי ב"ה ביום בהיר אחד פתאום התחילה לעשות משהו מוזר עם העיניים (עין שמאל בלבד) כאילו העין שלה פתאום נסגרת בלי שהיא שמה לב או שהעין שלה נתקעת כזה בחצי עין והאישון קופץ למעלה והעפעף נסגר בחצי משהו לא ברור כאילו אין לה שליטה על העין זה קרה פעם אחת חשבתי אני הוזה אבל מאז עברו 3 שבועות והיא עושה את זה לעיתים קרובות יותר מלחיץ אותי מאוד התור לרופא עיניים עוד רחוק מה זה יכול להיות ? תודה מראש

שלום. לא אוכל ליעץ ללא בדיקה. ממליצה לגשת לרופא.ת ילדים שלכם להערכה ראשונית- אם רופא.ת ילדים יחשבו שמדובר בהפרעה משמעותית לתנועות העיניים - ישקלו על הפניה דחופה לבדיקה דרך מיון. לחילופין- ימליצו להמתין לתור שנקבע.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה