דלקת בעין אשמח לעזרה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

08/04/2023 | 21:59 | מאת: דלקת בעין

אשמח לעזרנ דחופה!! לבן שלי בן 10 חודשים היה 3ֹפעמים דלקת בעין בחודש . בפעם השניה הרופא נתן דתאצמין וכשהלכץי לרןפאת משפחה שלי היא מיד החליפה לי את הטיפול כיוון שאסור לתת בלי בדיקה של רופא עיניים וזה מכיל סטרואידים. כרגע הוא עם אנטיביוטיקה ומשחה אבל מחר היום החמישי כבר ועדיין לא עבר לו . אין הפרשות . יש מעט אודם ונפיחות מה מומלץ לעשות?? האם יכול להיות שבתוך יום טחד הסטראידים פגעו בו?

הי. קרוב לוודאי שהסטרואדים לא גרמו לנזק כיוון שאת מתארת שיפור יחסי וכבר אין הפרשות. דלקות עיניים ויראליות עשויות להיות ממושכות. אם לא חולף- כדאי כמובן לגשת לרופא.ת עיניים להערכה.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה