תופעות לאחר ניתוח פזיחה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

25/02/2023 | 11:21 | מאת: תופעות לאחר ניתוח פסילה

שלום ד״ר ביצעתי ניצול פזילה לפני כ 15 שנים הייתה לי פזילה בעין אחת מסוג a pater היום אני לאחר הניתוח וקיימת לע בעיית ראיית קווים מעווותים ועקומים שי מקשה לי על התפקוד היום יומי וזה קרה לאחרונה , ביצעתי oct לעין ומתאו צלקת שקיימת ברישתית (מולדת) האם הפזילה יכולה לגרום לעיוות? צ’ה ניתן לעשות שטוענים שהבעייה אינה ברישתית

אם כשאת סוגרת עין יש קוים מעוותים בעין השניה- זה לא נובע מפזילה. אם הקווים המעוותים מופיעים רק כששתי העיניים פקוחות- כדאי לפנות למומחה.ית פזילה להערכה מסודרת.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה