חוששת מעיורון

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

02/03/2004 | 18:02 | מאת: שיר

שלום רב. אני אמורה לעבור ניתוח נורא חוששת מה יקרה אחרי? האם יש חשש לעיורון? או שמצבי יהיה יותר גרוע? תודה ממני שיר.

02/03/2004 | 21:37 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לשיר שלום, איזה נתוח?

03/03/2004 | 10:34 | מאת: שיר

בקר טוב לך ד"ר. הניתוח שאני אמורה לעשות הוא נקרא ניתוח לתיקון פזילה,וכך כתוב.

03/03/2004 | 10:38 | מאת: שיר

בקר טוב לך ד"ר. הניתוח שאני אמורה לעשות הוא נקרא ניתוח לתיקון פזילה,וכך כתוב. Medial Rectus Re. מאחר וגילי הוא גבוה מילד רגיל המבצע את ניתוחים הללו. חוששת אני מתוצאות. בנוסף,האם ישנה אפשרות לניתוח זה ברדמה כללית,ולא מקומית כפי שצויין. מודה לך מקרב לב.שיר

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה