טיסה עם פפילאדמה מאובחנת חדשה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

02/10/2022 | 19:19 | מאת: חן אברגל

שלום ד״ר, אובחנתי עם פפליאדמה לאחר ct וmri מוח שברוך השם יצא תקין. לאחר שהייתי במרפאות חוץ עיניים נאמר כי כרגע הפפיליאדמה מינימאלית וכי צריך ולהתחיל ירידה במשקל ולחכות לעוד שישה שבועות ורק לאחר חזרה על הבדיקות יהיה ניתן לדעת האם צריך להתחיל טיפול באוראמוקס. השאלה שלי, היא האם אפשר לטוס לקפריסין או שזה בעייתי במצב של פפילאדמה ? זה יחמיר ?

שלום. טיסה לא מחמירה בצקת של עצבי הראיה אך חשוב לדעת שבצקת של עצבי ראיה עשויה להיות מסוכנת. רשמת שמדובר בבצקת מינימלית- מקווה שאכן כך. ממליצה ליתר בטחון להתייץ עם רופא.ת עיניים שבדק.ה אותך ולפי הצורך עם נוירואופתלמולוג.ית.

03/10/2022 | 09:35 | מאת: חח

מה זאת אומרת מסוכנת דר ?

19/10/2022 | 19:33 | מאת: חן

דר ??? מה זה אומר מסוכן ??

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה