ראיה הפוכה? אצל ילדים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

09/09/2022 | 22:18 | מאת: ורדה

שלום, בתי בת 3.5 שנים. שמתי לב שבדר"כ בזמן האוכל היא מחזיקה הפוך למשל פיצה או פרוסה עם ממרח (למשל בפיצה כשהתוספות כלי מטה והבצק היבש כלפי מעלה). לא ייחסתי לזה חשיבות כל כך אבל היום היא ציירה בלון שגם היה הפוך. כלומר, העיגול למטה והקו כלפי מעלה. לא מדובר על כלל הדברים, כלומר שמתי לב לזה עד היום רק בנושא האוכל והיום בבלון שציירה.חפצים אחרים היא כן מחזיקה נכון . ממה זה יכול לנבוע? האם זה נשמע כמו בעיית ראייה או מעבר לכך? משהו נוירולוגי? תודה.

סליחה על העיכוב במתן התשובה- אין תופעה מוכרת כזו. מציעה להתייעץ עם רופאי המשפחה. זה מחוץ לתחום מומחיותי אך נשמע לי כמו התנהגות תקינה.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה