אחרי הרחבת אישונים....

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

31/07/2022 | 00:33 | מאת: אמא

שלום בת ארבע ביום שלישי ביצעה בדיקת עיניים לקראת הגן עם הרחבת אישונים היום יום שבת כלומר חמשה ימים אחרי בדיקה הבחנתי אישון יותר גדול מהשני או אישון חזר לצורה הרגילה והשני יותר גדול מהרגיל יש לציין שהבדיקה תקינה וזו פעם שנייה עושה השנה בדיקת שגם הייתה תקינה אני בלחץ למה יש הפרש אולי עין נזל בתוכה יותר חומר מודאגת אין כאב או התלוננות

31/07/2022 | 01:03 | מאת: אמא

יש לציין שבדקתי באור ומושך האישון התכווץ בשתי העיניים לא יודעת אם באמת יש הפרש קטן באישונים האם טיפות כאלה פוגעת בעיניים חס וחלילה

שלום, לעיתים לוקח זמן עד שהאישונים חוזרים לגודל התקין. תלוי בסוג הטיפות, כמות וגם ברגישות אליהן. חשוב לציין שגם אם לוקח מס ימים עד שהאישונים חוזרים לגודלם זה לא מסוכן. ממליצה לידע את הרופא.ה שבדקו אתכם לגבי המצב ולהתייעץ איתם.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה