נער בן 15 ובדיקת אופטימטריסט

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

24/07/2022 | 12:02 | מאת: שרה

לבני בן ה15 יש מספרים גבוהים במשקפים עין אחת 6.75 עין שניה 8:50 הוא עשה בדיקה אצל אופטימטריס באופטיקה כדי לקנות משקפים ובעין השנייה שיש את המספר 8.50 הוא פשוט ראה צללים הרופא שם לו מספר 11 והוא לא ראה גם מספרים גדולים הוא אמר שזה חשד לעין עצלה ושנלך בדחיפות למומחה קבענו תור למומחה.. רציתי לשאול האם יכול להיות עין עצלה בגיל כזה? והאם זה ניתן לטיפול?

עין עצלה נגרמת מהפרעה התפתחותית בגיל צעיר (עד שמונה). אם הילד ראה בבדיקה אחרי גיל שמונה מעולה בשתי העיניים- לא סביר שמדובר בעין עצלה. בכל מקרה- במרשמים גבוהים כל כך ועם ירידה בראיה יש להבדק בצורה מסודרת ומלאה כולל הערכת מבנה הרשתית אצל רופא.ה מומחה.ית ברפואת עינים

27/07/2022 | 14:24 | מאת: שרה

הינו אצל מומחה אמר שנראה שיש דימום פנימי והפנה אותנו לאיכלוב שם באמת בדקו שיש שטם דם שגרם לצלקת הזריקו אווסטין ואמרו לנו של בטוח שהצלקת תעלם.. השאלה האם יש טיפול להעלמת צלקת בעין כתוצאה מדימום??? תודה רבה..

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה