בעיה פזילה כמו ילד עם משקפיים לא מתוקנים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

14/06/2022 | 11:51 | מאת: גולדי

שלום וברכה אני בת 29 בעבר אמרתי לכם שיש לי כמה בעיות בעיניים בגלל שהייתי פגית הייתי אצלכם במרפאת עיניים ילדים ופזילה לפני פסח ולא יכולתי לשתף פעולה בגלל המשקפיים הנוכחים שאני הולכת איתם עכשיו עשיתי תור חוזר למרפאת עיניים ילדים לשבוע הבא ואני מאוד מקווה שיהיה אפשרי לעשות לי בדיקות ... עוד משהו שאני רוצה להדגיש זה ש: בעבר רופאת עיניים ילדים ופזילה שלחה אותי לרופא עיניים קרנית בחזרה ולא הדגישה שהפניה למה כשהגעתי לדוקטור אחירון אסף הוא לא הבין למה אני צריכה להיות אצלו במרפאה הוא מאוד התייחס יפה לבעיה אך אני רוצה להדגיש משהו שברגע ששולחים מבוגר או ילד במרפאת קרנית צריך להיות כתוב ההפניה למה שלחו מה הסיבה למה הרופא שלח את המטופל מה הוא ראה במשך הבדיקה אני הסביר לך גם למה צריך להיות כתוב כי הרופא הזה כבר ראה אותי כמה פעמים והוא טוען שמבחינת הקרנית אצלו הכל נראה בסדר אך אני יודעת שאני משפשפת הרבה את העיניים ואני לא יכולה לעקוב אחרי זה כל הזמן ולכן צריך שיהיה כתוב מה הרופא ילדים ראה בבדיקה באותו יום ואז לפי להתקדם יש לכם נס שהיום שלי של הבדיקה יוצא לי ביום שני כך שאני לא עובדת באותו יום כך שיהיה לי אפשרי להיות שם הרבה זמן במרפאה בכל אופן תודה רבה על הכל וגם אני שואלת האם במקרה שהמטופל הולך עם לא נכונים האם זה יכול להקשות על הבדיקה של הרופא עיניים??? תודה רבה

כפי שכתבתי בעבר- לא אוכל לענות כאן על שאלות מורכבות או ספציפיות כל כך. ממליצה לגשת למרפאה עם תור מסודר.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה