תינוק בן חודש וחצי - עיניים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

07/06/2022 | 15:48 | מאת: אורטל

שלום התינוק שלי בן חודש וחצי שמה לב הרבה פעמים שהוא פוקח עין אחת ורק אחרי זה את השניה וכן גם בסגירה קודם עפעף עין ימין נסגר ואז עין שמאל כאילו עפעף ימין נסגר יותר מהר מעפעף שמאל מה זה יכול להיות?

לא לגמרי ברורה לי הבעיה מהתיאור הזה. יתכן ויש צניחה יחסית של עפעף אחד והעין נראית סגורה יותר ונעצמת מהר יותר? בכל מקרה- בהחלט מומלץ לפנות לרופא.ת עיניים לבדיקה ראשונית והפניה למומחים בתחום עיניים ילדים בהתאם לממצאים.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה